Elke Tegenslag zal Niet Lang Duren, want de Hoop om Terug te Komen zal Altijd Aanwezig Zijn

 

Bijna niets in ons leven gaat zonder hindernissen of een kleine tegenwerking, er gebeurd vaak iets onverwachts waardoor we geïrriteerd raken en er een oponthoud ontstaat met vertraging.
Dit geeft ons een teleurstellend gevoel en betreurenswaardige uitwerking maar zal ons niet snel doen stoppen met waar we mee bezig zijn.
Dit geeft eigenlijk al te kennen dat wij zijn ingesteld om doelen te verwezenlijken en graag iets willen bereiken en werken aan onze ontwikkeling en vooruitgang.
Iedere keer starten we iets met de beste instelling en hoop die we ons maar kunnen wensen, we denken zelfs al toekomstgericht als de dingen die we in gedachten hebben zo gaan als we willen en uitkomen.
Maar we moeten gewoon rekening houden en beseffen dat er altijd onvoorzien en onverwacht dingen gebeuren die ons blij of bedroeft kunnen maken.
Onverhoopt kan er een tegenslag komen waar wij denken of vermoeden niet tegen opgewassen te zijn, maar dat is natuurlijk niet waar we blijven telkens doorzetten.
De dapperste daad in de wereld is het menselijke strijden en het volhouden tegen tegenspoed.
Opgeven is de makkelijkste manier, maar nooit de oplossing dus dat is nooit verstandig  om te doen en is het verlies van de hoop.
De hoop om terug te komen zal voortdurend aanwezig zijn bij iedere tegenspoed, dus blijf volharden aan het en de tegenslag zal niet lang duren.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen  

http://gedichten.easybranches.com/elke-tegenslag-zal-niet-lang-duren-want-de-hoop-om-terug-te-komen-zalaaltijd-aanwezig-zijn.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Elke Tegenslag zal Niet Lang Duren, want de Hoop om Terug te Komen zalAaltijd Aanwezig Zijn

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen