Elke Tegenspoed die we Hebben Doorstaan zal Ons Wijzer Maken

 

Het leven is een groot avontuur zonder een gegarandeert programma met een grote levensles die we zelf kunnen verbeteren zoals wij ons er het beste bij voelen.
We zullen veel verschillende soorten mensen ontmoeten zowel goed als met een slecht karakter maar we hebben het geluk dat we zelf kunnen kiezen voor een verdere voortzetting van de vriendschapsrelatie een goedendag bij elke ontmoeting of een volledig afscheid.
Goed realiseren over wat de reden was waarom er een relatie ontstond kan een basis zijn om een inschatting te maken welke waarde er is.
 In het leven, zullen er veel tegenslagen voor ons te verduren zijn, maar ook momenten dat we denken wat is het leven toch mooi en rechtvaardig.
Maar elk van deze zal een grote uitdaging voor ons zijn, dus geef niet op en gebruik dit om ervan te leren door verbeteringen aan te brengen met een bescherming voor onze verdere  levensloop.
Behoedzaam zijn is altijd het beste, want een slang zal nooit zeggen hier ben ik en nu zal mijn bijt jou vergiftigen.
Ben scherpziend en oordeel opmerkzaam met verstand en voorzichtigheid, want iedere tegenslag is een schadepost en psychisch onvervangbaar.
Het is een verantwoordelijkheidsgevoel naar onszelf toe voor protectie en ondersteuning om geen overbodige fouten te maken die ons fysiek pijn doen.
Onzeker zullen we soms zijn en garanties over onze beslissingen zullen we ook nooit hebben, want een wolf in schaapskleren zal ook ons kunnen verleiden.
Maar van iedere verkeerde vaststelling die wij hebben genomen zullen we wijzer worden bij de beslissing volgende keer.
Door schade en schande zal men wijs worden, maar mentale schade ondervinden waardoor het vertrouwen in de mensheid geschaad word en het leven minder leuk word.
Ben weloverwogen in het leven neem geen overhaastige besluiten waar we later geestelijke problemen door hebben.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/elke-tegenspoed-die-we-hebben-doorstaan-zal-ons-wijzer-maken.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Elke Tegenspoed die we Hebben Doorstaan zal Ons Wijzer Maken

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen