Er is Atijd een Zilveren Voering in Elke Moeilijke Situatie

 

Dat niet alles wat blinkt goud is zullen we allemaal al wel ontdekt hebben en verschillende teleurstellingen daardoor al ondervonden hebben.
Dat we dachten dat het allemaal wel goed was en wij het geheel onder controle hadden en de sterren al zagen blinken in het goud maar dat het eindresultaat een vallende ster was met een glinstering zoals in een droom en bij ontwaken een schok was.
Maar we moeten onszelf door niks laten ontmoedigen en de moed nooit laten zakken hoe teleurstellend iets ook is geweest er zal altijd een oplossing te vinden zijn.
Vervelende taferelen maakt iedereen mee, de moeilijkheid is juist om daar heel behendig en met verstand mee om te kunnen gaan en beheerst te blijven.
Hoe rustiger we blijven en direct kunnen nadenken om een gepast oplossingsplan te implementeren zal misschien niet het gewenste resultaat eruit voort laten vloeien.
Maar het kan ons wel de verwachte gouden doorslag laten omzetten in zilver en niet in oud ijzer als we geen actie hadden ondernomen en in paniek waren geraakt.
Als we geloof hebben in onszelf, maakt het niet uit hoe donker ons moment is, want dan kunnen we nog steeds een zilveren randje achter elke donkere wolk vinden met een klein glitterend effect.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 http://gedichten.easybranches.com/er-is-atijd-een-zilveren-voering-in-elke-moeilijke-situatie.html

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Er is Atijd een Zilveren Voering in Elke Moeilijke Situatie

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen