Er Zal altijd een Manier voor Ons zijn om Onze Reis Voort te Zetten, Zelfs als we Vast te Zitten in de Dode Hoek

 

Protesten en blokkades worden er uitgevoerd als personen het ergens niet mee eens zijn en daar komt ten alle tijde een einde aan op welke manier dan ook.
Hoe moeilijk het ook is en verbijsterd sommigen begaafde wezens ook zijn telkens maar weer word het beëindigd op een goede of slechte manier.
Op een gegeven punt is er één partij die de dingen zo moet aanvaarden zoals het op dat tijdstip uitpakt en moet daaraan toegeven met vreugde en blijdschap of haat en verdriet.
Voor sommigen is dat de goede schikking en voor anderen een ramp maar dat is het leven en we moeten dat accepteren, want het gaat nu eenmaal niet voortdurend zoals wij het willen.
Machteloosheid is het op dat ogenblik en daar moeten we mee om leren gaan om ons niet voor gek te moeten laten verklaren doordat we geen controle over onze emoties meer hadden.
Laat het nooit zover komen en denk goed na want “we Creëeren de wegen bij onszelf “, dus er zal nooit een doodlopende weg of afslag ons op onze levensweg kunnen blokkeren, omdat “alle wegen ons naar Rome kunnen leiden”
De acceptatie van onvermogen kan onze innerlijke vrede laten terug keren en zal onszelf de richting van het levenspad laten veranderen door verstandig erover na te denken en wijze gedachten op te volgen.
Zelfs als we vastzitten in een dode hoek zullen we onze reis altijd kunnen voortzetten als we de manier begrijpen om verstand en wijsheid de beslissing te laten nemen

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/er-zal-altijd-een-manier-voor-ons-zijn-om-onze-reis-voort-te-zetten-zelfs-als-we-vast-te-zitten-in-de-dode-hoek.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Er Zal altijd een Manier voor Ons zijn om Onze Reis Voort te Zetten, Zelfs als we Vast te Zitten in de Dode Hoek

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen