Excuses hebben de Neiging om de Betekenis te Verliezen als het Vertrouwen is Gebroken

 

Jouw wijsheid en verstand gebruiken is zo’n belangrijke factor in het leven.
Een kleine vergissing die jij onbewust doet kan levenslang een slecht gevolg hebben.
Daarom is het belangrijk om altijd bij jouw positieven te blijven en goed na te denken voordat jij iets doet of zegt.
Iets wat eenmaal gedaan of gezegd is kan daarna niet meer terug gedraaid worden en daar kan jij voor geprezen worden of op afgerekend worden.
En kan de rest van het leven jouw achtervolgen zowel goed als jij iets goeds heb gedaan maar ook in de slechte zin als jij onherstelbare fouten hebt gemaakt of gezegd.
Het kan jouw op dat moment een kampioen maken maar ook op het zelfde moment een persoon met een slecht karakter en een verkeerde denkwijze die niet eerlijk door het leven gaat.
Het is ook allemaal moeilijk om jouw eigen soms te beheersen door emoties of problemen en reageerde daarom anders als jij normaal doet, maar die ene vergissing kan fataal zijn voor de rest van jou leven.
Daarna kan jij honderd keer excuses aanbieden en zeggen dat het jouw spijt en ook vanuit jouw hart.
Maar dat zal niet meer helpen omdat er gelijk iets is gebroken in het vertrouwen en de relatie met elkaar.
Honderden keren kun jij iets goeds doen en dan komt dat ene moment en gaat het totaal verkeerd.
Weet jouw grenzen en denk goed na, het leven is niet alleen maar vandaag en respect is één van de belangrijkste dingen is ons leven als we in vrede willen leven met elkaar.
Laat een ander nooit de neiging krijgen om de betekenis van een excuus te verliezen doordat het vertrouwen verbroken is.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/excuses-hebben-de-neiging-om-de-betekenis-te-verliezen-als-het-vertrouwen-is-gebroken.html
Lees Meer Gedichten…….

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Excuses hebben de Neiging om de Betekenis te Verliezen als het Vertrouwen is Gebroken

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen