Falen is de Moeder van Succes

 

Wij allemaal vinden het geweldig als we zien dat anderen succes hebben en als het dan ook nog eens onze vriend of vriendin is kunnen we daar een persoonlijke felicitatie aan toevoegen.
Maar wat wij meestal niet zien is wat er allemaal aan vooraf is gegaan om dat succes te behalen, want wij zien alleen maar de mooie kant van dat succes.
Dat er vreugde is en een goed inkomen wat allemaal is gerelateerd aan succesvol zijn.
Wij zien eigenlijk alleen maar de mooie kanten van een succesvolle persoon of bedrijf en dat is altijd te mooi om waar te zijn, omdat we de weelde in ons oog vizier zien.
Maar de keren dat er gefaald is met de nodige frustraties en problemen dat is iets wat onze ogen nooit hebben meegekregen maar is iets wat ieder succesvol persoon of bedrijf meemaakt.
Soms falen zal ons naar beneden halen, maar soms moeten we een stap terug doen om vervolgens weer omhoog te gaan, want dan is de weg naar succes dichterbij voor ons.
Alleen maar successen boeken zou ook zeer ongeloofwaardig zijn want niets is perfect.
Iedereen kan falen, en is goed omdat te ervaren in ons leven, zelfs een zeer succesvol persoon of bedrijf moet door dit falende proces gaan.
Door vallen en opstaan kunnen we leren van onze fouten en die verbeteren steeds maar weer op weg naar perfectie.
Falen en succes is gelijk als een kind en een Moeder wanneer een kind (Falen) iets verkeerd doet heeft de Moeder (Succes ) de kracht en waarde om zo het kind te corrigeren zodat er een verbetering plaats vind om zich te handhaven in de maatschappij.
Door soms te falen in ons leven zullen we sterker zijn wanneer we de status van succes hebben bereikt.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/falen-is-de-moeder-van-succes.html ‎

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Falen is de Moeder van Succes

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen