Familie is een Plek waar het Leven Begint met een Nooit Eindigende Liefde

 

Wijzelf zijn geboren in de aanwezigheid van onze ouders en dat zijn onze trouwste familieleden en vrienden.
Vanaf die eerste dag zijn zij het die ons met een hechte band de meeste liefde hebben gegeven in het leven.
Er kunnen ook directe of indirecte familieleden zijn waarmee wij ook een zeer goede relatie mee kunnen opbouwen en misschien bloedverwanten of aangetrouwde familieleden.
Maar die worden in ieder geval als familielid toegevoegd en geaccepteerd door liefde.
Bloed verwante familieleden kunnen we niet zelf kiezen en de zorgzame en liefdevolle bezorgdheid van onze familie voor elkaar is eeuwigdurend, niemand in de wereld kan deze gevoelens vervangen voor ons.
Familie is ook de meest veiligste plek voor ons op deze aarde, wanneer we te kampen hebben met problemen in ons leven, tegen de tijd dat we ons huis of die van familieleden bereiken, voelen we ons veilig op eigen bodem.
Iedereen verlangt naar geborgenheid en veiligheid onze familie is een liefde die nooit eindigt wat er ook gebeurd er zal altijd een verband blijven goed of slecht maar uit onze gedachte zullen ze nooit verdwijnen.
Het is eigenlijk moeilijk te beschrijven maar het is als ijzer voor een magneet, familieleden blijven altijd naar elkaar aangetrokken worden met liefde en begrip.
Sta samen sterk in het leven en blijf familie de eindeloze liefde geven.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/familie-een-plek-waar-het-leven-begint-met-een-nooit-eindigende-liefde.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Familie is een Plek waar het Leven Begint met een Nooit Eindigende Liefde

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen