Familie is het Kompas die ons Leid naar de Juiste Richting in Ons Leven

 

We hoeven er alleen maar goed over na te denken en weten dan dat onze Familie de begin basis is van ons leven met alle basiselementen voor het verdere bestaan.
In onze prille jeugd van de eerste jaren van ons leven zijn we allemaal nieuwsgierig en willen alles ontdekken wat onze ogen of gevoelens maar waarnemen.
Onschuldig willen we overal aankomen en proeven wat we maar in het vizier en onze handen krijgen.
Als we op die momenten geen familie of goede begeleiding om ons heen hebben richten we waarschijnlijk veel schade aan.
Vooral voor onszelf in de verdere levensloop, want dat is de tijd om te ontdekken wat goed en slecht is dus als we niet gewaarschuwd worden of op onze vingers getikt worden denken we dat het de gewoonste zaak van de wereld is.
Gedachteloos doen we maar dingen waarvan als er sommigen niet gecorrigeerd worden het een erg slechte afloop kan hebben op dat moment maar zeer zeker in de toekomst.
Bezorgde familieleden houden gelukkig een alerte kijk op ons en herstellen iedere fout die wij begaan met een glimlach, liefde en bezorgdheid.
Daarom ontstaat er ook een hechter band met familieleden doordat hun ons de basiselementen van het leven geleerd hebben met een bekommering en liefde.
De persoon die wij nu zijn is voor het grootste deel aan hun te danken zij zijn diegenen die ons het besef hebben onderworpen hoe te handelen en te gedragen.
Een grote dank aan onze familie en diegenen die kinderen opvoeden die geen familie meer hebben maar toch alle liefde en begeleiding krijgen om op te groeien met alle normen en waarden in het leven.
Zij zijn de kompas geweest in onze jeugd zonder hen waren we waarschijnlijk in de ontoepasselijke verkeerde richting gedreven en dachten we dat het normaal was.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/familie-is-het-kompas-die-ons-leid-naar-de-juiste-richting-in-ons-leven.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Familie is het Kompas die ons Leid naar de Juiste Richting in Ons Leven

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen