Familie is de Meest Veilige Haven voor Ons

 

We kunnen onze biologische bloedverwanten niet zelf kiezen, alleen de aangetrouwde familieleden worden gekozen door liefde.
Waardoor we hun ook zien als familie doordat we van hun houden en er een hechte vriendschap ontstaat.
Iedereen heeft wel eens problemen en heeft een luisterend oor nodig of de onafhankelijke mening van een ander en dan is het beste en vertrouwdste om dit met een familielid te delen.
Op een gezinslid kunnen we altijd bouwen en rekenen met vertrouwen dat het niet openbaar verspreid word maar in de familie blijft.
De onverbrekelijke relatie met familie is meestal zo sterk dat na ieder gezamenlijk probleem er sneller naar een oplossing word gezocht om alles te hervatten in harmonie.
De gevoelens zijn ook sterker door de innerlijke liefde waarmee wij zijn opgegroeid met elkaar die soms geen grenzen kent.
Noord, oost, zuid, west, thuis is de best, geeft ons eigenlijk al een vertrouwend gevoel, zoals dat met familieleden onder elkaar ook moet zijn als de ultieme relatie.
De veiligste haven in ons leven is het aanleggen en vertrouwen bij onze familie.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/familie-is-de-meest-veilige-haven-voor-ons.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Familie is de Meest Veilige Haven voor Ons

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen