Flexibel zijn, Zodat we het Aanpassingsvermogen kunnen Ontwikkelen met Alles wat ons Omringend

 

Als we in wereld kijken en het nieuws volgen lijkt het erop alsof de meeste bewoners van deze aarde niet beseffen dat wij elkaar allemaal nodig hebben als we verbeteringen willen aanbrengen en daar resultaten van kunnen zien.
Wij hebben allemaal een eigen leven en ook andere gedachten die we graag zelf willen bepalen en dat is ook iedereen zijn recht.
En als wij allemaal acceptabel en tolerant zijn tegen elkaar zal het een grote vooruitgang zijn voor ons allen waar een ieder profijten van heeft door de vreedzame omgang.
We moeten leren dat wij allemaal op dezelfde manier geboren worden en om te blijven leven om het even onze behoeften moeten opvolgen als iedereen.
Minderheden, elites en rassen verschillen bestaan wel maar dat moet niets uitmaken voor ons en eigenlijk niet eens in onze gedachten opkomen.
Iedereen is identiek en als wij ons correct gedragen en opstellen in de maatschappij zal een ieder daar voordelen van ondervinden doordat alles meer vreedzaam en socialer gaat.
Niet met haat, discriminatie en vooroordelen terwijl we de personen vaak nog niet eens kennen, omdat vrienden, familie, landbewoner ( nationaliteit of religie ) huidskleur in het verleden of heden bepaalde dingen hebben gedaan die niet correct waren.
Daarmee kunnen we toch niet “iedereen over één kam scheren” als een ieder Unique is met een ander karakter, gedachten en uiterlijk.
Accomoderen en vrijheid geven aan mekaar met een acceptatie van iemand zijn uiterlijk het gaat toch om iemands zijn innerlijke voor een langdurige vriendschap?
Het aanpassingsvermogen ontbreekt aan de meesten onderons doordat hun ego een andere kijk heeft op sommige andere bewoners op deze wereldbol.
En dat is zo jammer dat de meesten niet kunnen accepteren dat we allemaal Unique geboren worden maar geen zeggenschap hebben over hoe dat is gebeurd en wie onze ouders, uiterlijk en nationaliteit zal zijn.
Er is alleen maar één zekerheid dat als wij allemaal flexibel zijn en ons kunnen ontwikkelen dat het aanpassingsvermogen zo groot is, met alles en iedereen wat ons omringd erop zeker meer vrede zal zijn op aarde.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/flexibel-zijn-zodat-we-het-aanpassingsvermogen-kunnen-ontwikkelen-met-alles-wat-ons-omringend.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Flexibel zijn, Zodat we het Aanpassingsvermogen kunnen Ontwikkelen met Alles wat ons Omringend

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen