Gebruik de Kritiek op ons als Motivatie om Harder te Duwen Voor Veranderingen en een Beter Leven

 

In het leven, ongeacht hoeveel goede daden we ook verrichten, nog steeds zal er kritiek zijn van iemand en dat is beter te accepteren als heel normaal.
Kritiek is helemaal niet verkeert om te horen, want als we met intelligentie lezen of luisteren weten we of we iets goeds of slechts hebben gedaan.
Want iedereen ziet de dingen anders en jaloezie speelt ook een grote rol in ons leven.
Het hangt er allemaal vanaf hoe we kijken naar die kritiek, we kunnen ervoor kiezen om het te negeren, maar het beste is om het als motivatie te accepteren om verder te gaan naar beter.
En door hun positieve of negatieve kritiek geeft dit ons de kans om alles nog beter te perfectioneren en daardoor het alleen nog maar beter zal worden door onze aanpassingen.
Wijs man zegt altijd “Resultaten zal hun kritiek doen Zwijgen”
Het is makkelijk om anderen te bekritiseren of te kleineren maar aan tonende resultaten valt er weinig op te merken en zal hun kritiek door anderen tenietgedaan worden.
Dus bedank ze voor hun wijze woorden en motivatie om het nog beter te doen als van te voren.
Hun hadden de behoefte om ons te bekritiseren met een goede of slechte reden maar het was voor ons de drijfveer om gemotiveerdheid aan te sporen met gemaakte verbeteringen.
Het is een literatuurbeschouwing en zie kritiek niet als een beoordeling of aanmerking en laat het ons niet demotiveren maar juist aansporend zijn met een stimulans.
Om motiverende resultaten te tonen die beslissend en doorslaggevend zijn voor een beter leven, maar vooral vitaal zijn voor verdere kritiek.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/gebruik-de-kritiek-op-ons-als-motivatie-om-harder-te-duwen-voor-veranderingen-en-een-beter-leven.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Gebruik de Kritiek op ons als Motivatie om Harder te Duwen Voor Veranderingen en een Beter Leven

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen