Geduld is de Sleutel om Ons Ware zelf te Ontdekken wanneer We Niets meer Hebben of in een Slechte Gemoedstoestand Zijn

 

Onze gemoedstoestand is een belangrijke factor in hoe we ons eigen voelen en reageren naar de buitenwereld.
Hoe beter we in ons vel zitten en plezier beleven aan alles wat we meemaken, zal dat ons een positief en enthousiastere houding geven waar vriendelijk zijn en lachen normaal is.
Als wij in een moeilijke periode van ons leven zijn is het belangrijk om in onszelf te geloven en zelfbewust te zijn dat we er weer uitkomen.
Gedecideerd afwachten en zo beslissingen maken die zin hebben, niet roekeloos naar oplossingen gaan zoeken die alles en onszelf nog meer verwarrend maken.
Maar beheerst en geduldig onze kansen afwachten en geen overhaaste beslissingen nemen, zo te weten komen hoe ons te gedragen in verdrietige en erbarmelijke omstandigheden.
Alleen zijn met een in de steek gelaten gevoel om de dingen te verwerken die ons zo’n pijn doen door het verlies.
Maar toch zo verstandig zijn om te beseffen dat initiatieven nemen verspilde moeite is en de gevoelens alleen maar zal laten escaleren in meer bedroefd zijn door de verslagenheid.
Een afwachtende houding zal ons waarschijnlijk meer genoegdoening geven dan uitbundig onze gevoelens bloot te leggen aan anderen.
Wanneer we denken niets meer te hebben en in een slechte gemoedstoestand zijn zodat wij denken dat het leven geen zin meer heeft is geduld de sleutel voor de ware ontdekking.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/geduld-de-sleutel-om-ons-ware-zelf-te-ontdekken-wanneer-niets-meer-hebben-een-slechte-gemoedstoestand-zijn.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Geduld is de Sleutel om Ons Ware zelf te Ontdekken wanneer We Niets meer Hebben of in een Slechte Gemoedstoestand Zijn

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen