Geen Stress Over de Toekomst, Want dat is Iets wat Buiten onze Controle Is

 

Onze toekomst is erg belangrijk en daar kunnen we zelf veel aan doen door behulpzaam en eerlijk te zijn tegenover onszelf en anderen.
Toekomstvoorzieningen kunnen we treffen en onszelf van voorzien maar toekomstvoorspellingen is iets waar we alleen maar op kunnen hopen dat is niet te garanderen.
Het probleem is dat in het leven de dingen bijna altijd anders gaan dan wij willen en daardoor kunnen er narigheden komen als we dat niet ingecalculeerd hebben.
Maar ons eigen van te voren al druk maken en stress bezorgen over iets dat nog niet eens gebeurd is of waarschijnlijk nooit gaat gebeuren geeft een onzekere indruk.
Wees altijd positieve en geef alles een kans om zich te ontwikkelen, veel dingen gaan nu eenmaal niet snel en om ondoordacht te gaan handelen door stress is erg onverstandig.
Bij zenuwachtigheid geven we onze gedachten de kans om na te denken over dingen die er helemaal niet zijn en dan zou dat dus van alles kunnen zijn maar het is op zeker negatieve.
Als we in een staat van overbelasting zijn zal er weinig opbeurendst in onze gedachten opkomen en zal er eerder iets passiefs opkomen dan optimistisch om positief verder te kunnen.
Niemand kan in de toekomst kijken maar we kunnen wel voorbereidingen opgang zetten en daar het beste van hopen.
Alles is buiten onze controle wat we kunnen beheren is goed maar laat alles gewoon op ons afkomen en zien wat er gebeurd in de toekomst zonder stres.
Als het daar is dan kunnen we de gepaste stappen ondernemen om het op te lossen met een glimlach.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/geen-stress-over-de-toekomst-want-dat-is-iets-wat-buiten-onze-controle-is.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Geen Stress Over de Toekomst, Want dat is Iets wat Buiten onze Controle Is

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen