Geluk Combineren met Talent is Niet Genoeg Voor Succes, We Zullen er nog Steeds Hard voor Moeten Werken

 

Er is niets mooiers als geboren worden en al rijk zijn of een hoofdprijs in de loterij winnen en dat werken maar een bijzaak is geworden en totaal overbodig.
Tenminste dat denken de meesten, maar geld hebben en het behouden zijn twee verschillende zaken en is niet gemakkelijk, want geld uitgeven is als water.
We kunnen geld hebben en de pech om in de verkeerde mensen te geloven of zo eigenwijs zijn dat we het verkeerd besteden of investeren.
Onze gedachten en behoeftes zullen daar een grote rol in spelen, hoe meer we willen laten zien aan de buitenwereld des te gecompliceerder het word om ons te handhaven in de hebzucht van de maatschappij.
Eenvoud siert de mens en “leef ons eigen leven, want het duurt maar even” en niet voor eeuwig is een verstandige uitdrukking.
Blijf bij onszelf, vrienden en familieleden dat is een vertrouwde en beschermde kring voor de meesten onder ons.
Wij allemaal hebben veel geluk en succes nodig in vertrouwen, maar dat zal slechts een gedeelte van het leven zijn.
Diegenen die alleen maar willen wachten op het geluk en hebben niet de wil om ervoor te werken, zullen moeten constateren dat het eindresultaat nog steeds teleurstellend zal zijn.
Heel ons leven is afhankelijk van teveel verschillende factoren en zal altijd een combinatie van geluk, talent en werken zijn om succes te behouden.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/geluk-combineren-met-talent-is-niet-genoeg-voor-succes-we-zullen-er-nog-steeds-hard-voor-moeten-werken.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Geluk Combineren met Talent is Niet Genoeg Voor Succes, We Zullen er nog Steeds Hard voor Moeten Werken

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen