Geluk is het Beste Medicijn om onze Pijn te Genezen

 

De emotionele periodes met hartenleed door pijniging, droefenis, rouw en doodsangsten kunnen een lijdensweg zijn in ons leven.
Om ons daardoor heen te slaan is een gehele opgave en zeer frustrerend door de onvoorstelbare lichamelijke gevoelens en wat dit in onze gedachten teweeg brengt.
Psychisch vergt het ook veel energie en het kan ons karakter een kort lontje geven door sneller geïrriteerd te reageren tegen anderen.
Op deze zielenlijdensweg waar vaak ook alles tegen zit zullen alleen vrienden en geluk dan wonderen voor ons verrichten om het leed of pijn te verzachten.
Dat zal instaat zijn om ons innerlijk een goed gevoel te laten bemachtigen met een beter sentiment en gemoedstoestand.
Een goed voorbeeld is het winnen van een loterij of een andere prijs zoals de liefde voor ons leven ontmoeten zal onze gedachten alles doen laten vergeten en is daarna de fixatie belust op één onderwerp.
Onze bewogenheid en geestesgesteldheid zal geheel verlost worden van pijn en leed door de blijdschap van een ultieme aanwinst.
Het is een gehele gewaarwording en belevenis om dan juist op zo’n moment dat geluk te mogen ontvangen met open armen.
Goed nieuws ontvangen in slechte tijden heelt de wonden en verzacht de veroorzaakte omstandigheden.
Om onze pijn te genezen zal het brengen van geluk het beste medicijn zijn om ons op positieve gedachten te laten komen.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Geluk is het Beste Medicijn om onze Pijn te Genezen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen