Gelukkig Zijn Betekent dat Ons Hart Tevreden is.

 

Er kan van alles met ons gebeuren zowel positief of negatief met de raarste ervaringen, maar als onze lichamelijke ingesteldheid en hart in staat zijn om dit te accepteren is er niks aan de hand.
Alles wat onze lichamelijke gemoedstoestand te verduren krijgt moeten wij op een positieve manier ontvangen en accepteren in onze hersenen die signalen zal zenden naar het hart.
Hoe optimistischer wij levensbetrekkingen binnenhalen en verwelkomen in ons lichaam des te hoopvoller wij daarop kunnen reageren en het daarna opslaan in onze gedachten.
Als er iets plaatsvind en wij al gelijk afwijzend en ontkennend gaan denken en
repliceren zullen we nooit de innerlijke rust ontdekken en kunnen toepassen in ons bestaan.
Wij zijn dan eigenlijk op dat ogenblik al uit balans en geërgerd waarop volgend een ideaal respons niet meer mogelijk is.
Onrust is er dan al gezaaid in ons lichaam waarmee geestvervoering en nervositeit de overhand innemen waardoor zelfcontrole niet meer mogelijk of moeilijk zal zijn.
Probeer daarom alle voorkomende levensomstandigheden te aanvaarden en erken ze als een deel van het leven waar wij van moeten leren, omdat ze al gebeurd zijn en het is zo.
Gestrest worden daar hebben we alleen maar onszelf mee en zal geen vreugde brengen maar eerder narigheid en onmacht in bepaalde situaties.
Wanneer iets goed of slecht voor ons bestemd is zal het vroeg of laat toch wel komen dus is het beter om dit aan te nemen met een positieve houding en een glimlach.
Blijmoedig of terneergeslagen een respons geven liggen dicht bij elkaar, maar blijmoedigheid geven voor onszelf en anderen een overtuigendere uitwerking op de opvatting over het onderwerp,gedrag en tegenreactie.
Hoe vreugdevoller wij onze zienswijze kunnen uiten en samenvatten in een overtuigende beschouwing dan zal dit bijna iedere conversatie of confrontatie tot een vergenoegde afloop brengen.
Indien wij willen zien dat ons hart tevreden is moeten we daar zelf ook aan werken door eenvoudiger te denken en plechtigheden te verdragen in ons leven met een positieve invloed om de betekenis van gelukkig zijn te omarmen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Gelukkig Zijn Betekent dat Ons Hart Tevreden is 22 May 2015

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen