Geven en Nemen Zorgt voor het Lot met Standvastigheid en Stabiliteit in het Leven.

 

Kortzichtig denken is aan de orde van de dag tegenwoordig door een kleinschalig en minder intelligente en niet vooruit denkende intellectuelen, de toekomst is niet vandaag word er gedacht.
Een grote misrekening en karakterfout als we bedenken dat we iedere dag een nieuwe kans krijgen om ons leven meer impulsen en waarde te geven door veranderingen.
Alles wat wij eerst niet goed of verkeerd deden in het verleden en dat nu op dit moment beseffen krijgen wij de opportunity om daar gelijk gebruik van te maken en kunnen wijzigen.
Indien wij eerst een egoïstisch of egocentrisch leven leefden zijn we misschien verstandelijk tot de conclusie gekomen dat het niet werkt en kunnen daar aan werken.
Evenals wij eerst alleen maar iets wilde bemachtigen en nooit de moeite namen om wat terug te doen of geven is daar vanaf vandaag ook de kans voor een verandering.
Ook als wij alleen maar dachten aan anderen en niet stopte met geven en nooit iets in retour terug kregen, kwamen we er misschien achter dat het geen vooruitgang geeft.
We worden allemaal vanzelf een keer wakker en beseffen dat een ieder van ons fouten maakt en alleen zichzelf daarvan bewust kan bekeren en bijstellen.
Op het stadium aangekomen dat er beseft word dat we onszelf bewust worden van onze gedrag minpunten en doorhebben dit is het leven niet is er een aanpassing nodig.
Voor de buitenwereld een andere gedaante voorspiegelen werkt ook niet, want het werkelijke gezicht zal altijd een keer achter het masker vandaan moeten komen.
Een ieder wil graag een goed en tevreden leven, maar daar hoort ook bij dat wij anderen ook een fijne tijd en kansen moeten geven om het in retour te krijgen.
Een ander geven wat wijzelf graag zouden willen hebben is geen verkeerde eigenschap vooral niet als wij daar niets voor hoeven te verliezen en ons alleen maar vriendelijk en oprecht hoeven te gedragen.
Elk individu op deze aarde heeft recht om standvastigheid en stabiliteit te hebben en daarbij moeten wij onszelf mee in balans brengen door te geven en nemen in het leven.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten op Auteur Jan Jansen, Klik Hier  www.auteur.janjansen.guru
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Geven en Nemen Zorgt voor het Lot met Standvastigheid en Stabiliteit in het Leven 4 July 2015

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen