Glorie Komt Altijd na een Gedurfde Stap om te Beginnen

 

TSommige onder ons hebben vele talenten en zouden uitblinkers zijn maar door hun onzekerheid en angst om de eerste gedurfde stap te zetten zullen ze die ervaring nooit meemaken.
Zouden goede prestaties kunnen laten zien en anderen kunnen overtuigen dat zij deze kennis in hun macht hebben maar zijn te terughoudend.
Kunnen hun angst niet overwinnen om ervoor te gaan en te presteren en zo daarna een nieuwe ervaring rijk te zijn met een andere bezigheid in het leven die vreugde kan geven.
Die meer variatie in hun leven zal brengen waar ze plezier aan kunnen beleven en ook nog eens goed mee presteren dat zou een mooie kans zijn om een beter evenwicht te krijgen in het leven.
Daarom aarzel niet als we iets nieuws in ons leven ontmoeten wat spannend voor ons is maar we eerst de gewaagde stap moeten zetten om onze angst te overwinnen.
Als we in iets geïnteresseerd zijn en ons hart dat gevoel heeft van zo dat is leuk maar de spanning om het te doen ons tegenhoud ben dan niet onzeker en neem die beslissing om er aan te beginnen.
Dat zal ons ook een nieuwe kans geven om ons leven aangenamer te maken en na de spanning de vreugde op ons wacht met trots, omdat dit ons een goed gevoel geeft en we onszelf hebben overtroffen en de angst overwonnen met een glorie.
Het is soms niet gemakkelijk om de eerste stap te zetten maar neem die kans, altijd op de zelfde plaats blijven staan zal ons leven in een sleur brengen.
Geef onszelf de ruimte om de glorie te ontmoeten neem onze angst weg op sommige momenten en grijp deze kans.
Geef ons leven meer inhoud door afwisselende bezigheden met variatie en neem die gedurfde stap met een glimlach.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/glorie-komt-altijd-na-een-gedurfde-stap-om-te-beginnen.html

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie #easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Glorie Komt Altijd na een Gedurfde Stap om te Beginnen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen