Glorieuze Bestemmingen kunnen worden Gewaarborgd als we Gaan met de Juiste Persoon

 

Als we in zee gaan met een niet correcte en onrechtvaardige partner kunnen we niets meer waarborgen in ons leven.
Er zal niks meer gegarandeerd zijn en ons leven is verwarrend en zal bestaan uit onrustigheid door wantrouwen met hopeloosheid van onzekerheid.
Het is erg frustrerend om samen te zijn met een partner die een onnatuurlijke persoonlijkheid heeft en alleen maar aan eigenbelangen denkt en daardoor oneerlijk en onredelijk is, dus dat is ongepermitteerd en geeft geen toekomst perspectief.
Terwijl als we fatsoenlijk gerechtvaardigd zijn kunnen we een schappelijke balans waarborgen en daar dan samen in vrede van genieten.
Genieten met een vreugdevol gevoel en er ook de vruchten van kunnen plukken door de goede samenwerking en vriendschap.
Ons leven is uiteindelijk een langdurige reis, dus als er iemand bereid is om naar dezelfde bestemming met ons samen te gaan, moeten we het waarderen en zuinig zijn op hen.
Op zo’n moment hebben we in een samenwerking het zelfde doel als partners en in alles wat we doen hebben we dezelfde tevreden gevoelens en profijten.
Adequaat functioneert dat ook als enigste zal werken voor een langdurige relatie en zal alles alleen maar bevorderen doordat iedereen dezelfde rechten en plichten heeft met een gelijkwaardig eindresultaat.
Dit geeft alle betrokkenen een gemotiveerde inbreng van tevredenheid en convenabel gevoel van rechtvaardigheid waar alles schappelijk in tweevoud is.
Onvertogen of ongepaste gedragingen kunnen dan ook gemakkelijk op een deugdelijke manier bepraat worden met een gepaste overeenstemming.
Om de juiste individu en de gewenste personage te ontmoeten in ons leven die met ons meedenkt over gezamenlijke toekomstmogelijkheden zal onze waarborg zijn voor glorieuze bestemmingen te bereiken in vrede.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/glorieuze-bestemmingen-kunnen-worden-gewaarborgd-als-we-gaan-met-de-juiste-persoon.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Glorieuze Bestemmingen kunnen worden Gewaarborgd als we Gaan met de Juiste Persoon

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen