Goede Dingen Komen op ons Pad in het Leven, dus Nooit Stoppen met Lopen

 

Dat het leven onvoorspelbaar is en ons versteld kan laten staan hoeven we aan niemand uit te leggen, want die ervaringen heeft bijna iedereen en deelt die met anderen.
Hoe actiever we zijn hoe sneller we iets kunnen tegen komen en hoe vlugger we een kans maken om het te ontmoeten en er ons voor of nadeel mee kunnen doen.
Tegenslagen zullen we altijd blijven ondervinden en daar leren we van en worden ermee op gewezen om voorzichtiger bij de volgende keren te zijn en daardoor beter voorbereid door onze ervaringen.
Daarentegen zitten er ook goede buitenkansen tussen waarmee we ons voordeel kunnen doen om de vorige verliezen te compenseren.
We moeten gewoon altijd positief blijven en simpelweg verder gaan met waar wij mee bezig zijn en behoedzaam optreden en alles eerst goed tot ons laten komen en overdenken voordat wij beslissen.
Als we iets niet volledig begrijpen neem dan de tijd om het eerst uit te zoeken wat het is of vraag het aan anderen of in Google www.google.com voordat we beslissen.
Een beslissing maken of goedkeuring geven over iets wat we niet helemaal begrijpen, daar kunnen we niet 100 % achter staan, dus neem dan ook nooit die dispositie.
Dat is onze kracht om verder te kunnen blijven gaan, want dat verminderd de kans op dat dingen mislukken en we falen door onze eigen schuld.
Voorzichtigheid is een voornaam iets in het dagelijkse leven een verkeerd besluit kan ons in de problemen brengen, waar we niet zomaar kunnen uitkomen.
Nooit stoppen met lopen en ondernemen in ons leven de goede dingen zullen altijd arriveren op ons pad, hoe eerlijker wij zijn des te meer kansen we maken om de ultieme toevalligheid tegen te komen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/goede-dingen-komen-op-ons-pad-in-het-leven-dus-nooit-stoppen-met-lopen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Goede Dingen Komen op ons Pad in het Leven, dus Nooit Stoppen met Lopen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen