Goede Gedachten Zullen Schijnen van Ons Gezicht, als Zonnestralen

 

Iedereen heeft wel eens een slechte bui en daarop volgen ook slechte gedachten en een humeur waar velen niet vrolijk van worden.
Wat een negatieve invloed geeft op onze houding en uitstraling waardoor anderen alleen maar naar ons hoeven te kijken en weten dat er iets niet goed zit.
Als er dan gesproken moet worden zal het zeker geen positieve invloed hebben op de conversatie en word er niet openlijk gepraat maar zal het een terughoudend gesprek zijn.
Daardoor zullen er misschien dingen achterwegen gelaten worden die waarschijnlijk toch heel belangrijk zijn maar de meeting niet tot een gezellig positief einde brengen.
Terwijl als we een vreugdevol humeur hadden gehad alles was besproken met een glimlach waar alles gezegd kon worden en iedere discussie met een positief resultaat word beëindigt.
Daarom is het zo belangrijk voor onszelf en anderen om altijd een positief inzicht te hebben in iedere situatie.
Want positieve gedachten zullen altijd worden overgebracht aan anderen die dat zien en aanvoelen dus daar dan ook positief op reageren en meer open zullen zijn in een gesprek.
Als de glimlach schijnt van ons gezicht zoals zonnestralen zullen de gedachten van anderen positief beïnvloed worden en zo worden omgezet in vreugde.
Laat de zon maar schijnen van ons gezicht.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/goede-gedachten-zullen-schijnen-van-ons-gezicht-als-zonnestralen.html

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Goede Gedachten Zullen Schijnen van Ons Gezicht, als Zonnestralen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen