Grootste Prestatie voor Ons is als we in Staat zijn om onze Geest te Ontwikkelen in het Leven waar we Echt naar Verlangen

 

Tevredenheid is hetgeen wat ons de vreugde brengt, gelukkig zijn met de bezittingen die we hebben en het levendbarende bestaan dat we nu leiden.
Maar het instinct van de mens werkt meestal anders en er zullen natuurlijk momenten zijn van tevredenheid en dolgelukkig maar die zijn vaak ook snel weer vergeten.
Doordat de meerderheid onophoudelijk op zoek is naar meer en het nooit genoeg is, de bevolking massa werkt dat zelf in de hand.
Want als we te eenvoudig doen word er vaak gedacht dat wij niet kredietwaardig genoeg zijn, omdat wij graag gewoon willen zijn en beneden onze stand leven is dan vaak de gedachten bij anderen die heeft het slecht, daar gaat het financieel niet goed mee.
Daar komt nog bij dat wat er om ons heen gebeurd ook een indruk achterlaat en het merendeel daar graag bovenuit wil steken misschien niet direct door jaloezie maar door gepassioneerdheid.
Om een balans daarin te vinden moeten we eerst tevreden zijn met onszelf en wat anderen daar dan van vinden is hun probleem het gaat om ons geluk.
We leven niet voor anderen wel met identieke aardbewoners waar wij ook graag het beste voor willen en als wij daar de mogelijkheden voor hebben en daaraan mee kunnen helpen graag.
Onze eigen geest moet helder en rein zijn om prestatie gericht op zoek te gaan naar nieuwe ontplooiingen en verbeteringen in onze existentie op deze aarde.
Zodat wij voldoening hebben bereikt voor het slapen gaan en s’morgens opstaan met optimale energie die ons voorbereid op weer een nieuwe en voldane dag met een tevreden gevoel.
Een dag waar we de grootste prestatie hebben verricht door de ontwikkelingen in onze geest te voldoen met bezigheden waar we echt naar verlangden en hopen dat morgen een betere dag is.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/grootste-prestatie-voor-ons-is-als-we-in-staat-zijn-om-onze-geest-te-ontwikkelen-in-het-leven-waar-we-echt-naar-verlangen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Grootste Prestatie voor Ons is als we in Staat zijn om onze Geest te Ontwikkelen in het Leven waar we Echt naar Verlangen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen