Harmonie Geeft Ons de Grootste Rijkdom

 

We zijn allemaal oud en wijs genoeg om te beseffen dat onze gouden tijden beginnen als we innerlijke rust hebben en ontspannen zijn.
Die periode gaat alles volgens plan of zelfs beter het geluk kan niet op in die tijd, alles lacht ons toe en we weten overal raad mee zonder te twijfelen.
Iedere actie word opgevolgd door een vrolijke reactie en in vreugde verholpen.
We zijn een optimist die een steen als opstap ziet naar een hoger niveau, terwijl een pessimist het zal zien als een struikelblok.
Onze uitstraling naar anderen is alleen maar vreugde van geluk en dat is goed te zien ook door de brede glimlach die wij de gehele dag hebben.
Iedereen kan zien hoe gelukkig wij zijn en vinden het fijn om het plezier met ons te kunnen delen door samen te kunnen lachen om de gekste dingen.
De optimistische invloed op alles geeft inzage in ons karakter en zelfverzekerdheid dat voor alles een oplossing is hoe moeilijk het probleem ook zal zijn.
Door standvastigheid en doorzettingsvermogen op zoek naar oplossingen zal er ook een mogelijkheid daarvoor komen.
Het bereik en bereid zijn om hulp te bieden in onze vriendencirkel is zo uitgebreid in het sociale netwerk dat het bijna ondenkbaar is dat de oplossing niet daar is.
Er zijn zoveel verschillende kundigheden en denkwijzen aanwezig dat alles daardoor mogelijk word gemaakt met een passende vergoeding onderling.
De sociale harmonie en vriendschap die we daar vinden geeft ons iedere dag weer een uitstekend gevoel door te geven en te nemen heeft iedereen een gelijkwaardige plaats.
Het werk en tijd die we daaraan besteden is goed besteed dat is te merken aan ons gevoel en gemis als we niet online kunnen zijn.
Het is een rijkdom in ons leven die we in harmonie onderling kunnen bewerkstelligen en uitvoeren.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/harmonie-geeft-ons-de-grootste-rijkdom.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Harmonie Geeft Ons de Grootste Rijkdom

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen