Heb Altijd Vertrouwen in Hoe ver we Kunnen Gaan in ons Leven

 

Om een goede balans te hebben is zelf vertrouwen erg belangrijk in ons leven dit moeten we nooit verliezen en consequent trouw zijn aan onszelf.
Zodat we altijd trots kunnen zijn als we ons spiegelbeeld zien met een brede glimlach.
Wetende dat wij niet willen blijven hangen in een dagelijkse sleur waarin steeds hetzelfde word herhaald elke keer maar weer.
Wij willen progressie in ons leven waar we grenzen verleggen met een verbetering met wat wij al  kunnen en van onze intelligentie.
Waar een wil is, daar is ook een weg om het te bereiken dus blijf altijd positief denken als we ervoor gaan on iets te bereiken.
Door iets te verbeteren of uit te breiden creëren we de mogelijkheid op een beter leven waarop we trots kunnen zijn.
Blijf altijd in onszelf geloven en doe wat er in onze gedachten opkomt, luister naar raad van anderen of kijk en bestudeer hun voorbeelden.
Maar blijf altijd baas over onze eigen ideeën en gedachten, probeer geen volger te zijn maar doe het anders en met een uiterste inzet.
Iets nieuws in het leven heeft altijd meer kans van slagen als alles goed is georganiseerd en het uitstekend functioneert met een goed uiterlijk vertoon zodat dit de  aandacht van anderen trekt.
Winnaars doen geen andere dingen, ze doen de dingen gewoon anders.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/heb-altijd-vertrouwen-hoe-ver-kunnen-gaan-ons-leven.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Heb Altijd Vertrouwen in Hoe ver we Kunnen Gaan in ons Leven

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen