Heb Genoeg Geduld om te Wachten op Wat we Echt Verdienen

 

Tegenwoordig gaat alles zo snel en gehaast dat de meesten mensen bijna geen tijd meer hebben om zich te ontspannen.
Geld lijkt het belangrijkste te zijn in de gedachten bij het grootste gedeelte van de bevolking, want met geld kunnen we alles kopen word er gedacht en dat is gelukkig zijn!
Als alles maar groter en mooier is als een ander dan word er een denkwijze gecreëerd en een zienswijze met opwelling en overtuiging dat wij dan gelukkiger zijn.
Maar onze echte innerlijke gevoelens hebben niets met geld of bezittingen te maken, tevredenheid is het wat ons gelukkig maakt.
Miljoenen op de bankrekening maakt alleen maar dingen gemakkelijker maar geeft geen innerlijke blijdschap of een goede gezondheid met alles erop en eraan.
Voor velen onderons zijn er momenten dat ze al hun geld en bezittingen willen geven om datgene voor elkaar te krijgen wat ze op dat ogenblik niet kunnen en dat is de waarheid.
Geld hebben we bijna voor alles nodig in ons leven maar het is ook zo betrekkelijk en kan zelfs problemen aan ons geven als we niet weten hoe er mee om te gaan.
In het leven krijgen we wat we verdienen als we goed en rechtvaardig zijn voor anderen kunnen we dat terug verwachten, maar we moeten in staat zijn om dat niet te forceren.
Geduld is een schone zaak en zal altijd overwinnen is mij geleerd dus ben geduldig en niets overhaasten “haastige spoed is zelden goed”.
Ben reëel en wellevend in het leven dan zal alles goed komen, beleefd en fatsoenlijk tegen anderen en heb het geduld om te wachten wat we werkelijk verdienen, want dat zullen we verwerven en is wat ons toekomt.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/heb-genoeg-geduld-om-te-wachten-op-wat-we-echt-verdienen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Heb Genoeg Geduld om te Wachten op Wat we Echt Verdienen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen