Herhaalde Inspanning van de Consistentie is de Essentiële Voorwaarde voor Succes

 

Het karakter is de aandrijf motor en inhoud van ons leven als we makkelijk over de dingen denken zal het daardoor niet gemakkelijker worden maar juist moeilijker.
We hebben standvastigheid en doorzettingsvermogen nodig om de dingen te volharden waar we mee bezig zijn.
Opgeven is iets wat wij alleen maar in uiterste nood moeten doen met in onze gedachten al berekent dat we op zeker geen uitwerking zullen kunnen bereiken.
Maar de echte doorbijters blijven voortbouwen en doorgaan waar ze aan zijn begonnen en hebben daar zoveel vertrouwen in doordat ze iedere dag de vorderingen zien met hun eigen ogen.
Consequent en systematiek zijn ze voortdurend bezig om de stappen van hun plannen op te volgen met een gedreven continuïteit en vertrouwen.
Ze weten dat de krachtsinspanningen die hun nu verrichten een waarde van duurzaamheid heeft en bij doorzetten beloont zal worden.
Iedere dag bouwen ze aan de toekomst door steeds maar weer een arbeidsproces te verrichten waarmee een groeiende expansie zichtbaar is.
Met een veronderstelling en grondpatroon als getuige dat als ze zo door blijven gaan het onmogelijk is om te falen.
Tekortschieten is ondenkbaar, want progressie is voor iedereen openlijk, waarneembaar en tastbaar waardoor interesse probleemloos zal worden opgewekt bij anderen.
De essentiële voorwaarden voor succes is de consequentheid van herhaalde inspanningen die een bevestigende opbouwende waarde beschikken.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/herhaalde-inspanning-van-de-consistentie-is-de-essentiele-voorwaarde-voor-succes.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Herhaalde Inspanning van de Consistentie is de Essentiële Voorwaarde voor Succes

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen