Het Belangrijkste Element voor een Onbreekbare Relatie is Elkaars Vertrouwen

 

Iedere relatie in de wereld maakt niet uit waarom of waarover het gaat,  het ontstaan van de relatiebasis zal altijd vertrouwen zijn.
Zonder vertrouwen zal er niets zijn en is het onmogelijk om iets verder uit te bouwen, want er zal geen goede communicatie zijn en dat zal alles verstoren en verbreken.
Vierentwintig uur samen zijn om alles te volgen en controleren dat gaat gewoon niet daardoor zal het een onmogelijke zaak worden als er geen vertrouwen is.
Iedereen kan de sluwheid van sommige mensen ondervinden, maar dat is spelen met vuur en niet verstandig daarom is het beste om hieraan te denken.
Vertrouwen is goed maar controle is beter”
Voor mensen die eerlijk zijn en rechtdoor zee is het alleen maar goed en hebben er absoluut geen problemen mee als hun gecontroleerd worden, want dat is gelijk een bevestiging van hun trouwhartigheid.
Oprechtheid en openhartig is juist waar hun ook naar op zoek zijn en een bekrachtiging van hun betrouwbaarheid, loyaliteit en mentale gedachten voor de langere termijn.
Anderen bedriegen is voor een korte periode denken en zal geen goed doen aan onze naam, trots en financiële vooruitgang op de langere duur.
Er zullen nooit langdurige relaties totstandkoming kunnen worden ontplooit omdat er altijd narigheden zullen voorvallen waardoor het vertrouwen verbroken word en dan de relatie word beëindigt.
Daar waar vertrouwen heerst is alles veel gemakkelijker en ontplooien zich mogelijkheden die voor onbetrouwbare personen nooit zichtbaar en bereikbaar zullen zijn.
Als men een jarenlange tijd personen tezamen ziet zal het belangrijkste element wat zij samen bezitten vertrouwen zijn voor een onbreekbare relatie.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/het-belangrijkste-element-voor-een-onbreekbare-relatie-is-elkaars-vertrouwen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Het Belangrijkste Element voor een Onbreekbare Relatie is Elkaars Vertrouwen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen