Het Geluk van het Leven Hangt af van de Kwaliteit van Onze Gedachten

 

Onze opvoeding is de basis van ons leven en zal in de verdere levensloopbaan een erg grote rol spelen.
Het zal in vele situaties bepalen hoe we reageren en wat er bij zo’n voorval in onze gedachten om gaat.
Dit zal simpelweg overduidelijk gaan beslissen en definiëren hoe wij gaan repliceren op dat tijdstip.
Onze gedachtegang is dan de grote beslisser van de constellatie en houding van ons inschatting vermogen waar educatie zeer belangrijk is.
Te weinig bevattingsvermogen en competentie zal bijna iedere communicatie ongecontroleerd en uit de hand laten lopen door een averechtse houding.
Voldoende ervaring en wijsheid wat in de loop der jaren aan ons geleerd is of wat wij onszelf aangeleerd hebben door ervaringen zal de toegeving zijn voor alles in bedwang te houden met fatsoenlijke uitspraken en gedragingen.
Hoe meer cognitie we bezitten met opgedane levenservaringen kan dit ons een mindere adrenaline opstoot geven en een sneller reflex voor respons.
In onze convictie kan dan snel iets ingegeven worden wat zeer intelligent beoordeeld zal worden en die dan direct met een verstandig weerwoord of actie daaraan weerstand word geboden.
De waardigheid en kwaliteit van onze gedachten zal in vele gevallen de juiste beslissingen maken door de adequate beoordeling.
Trefzekere vaststellingen zijn instaat om ons geluk te bevorderen door onze extreme zienswijze en gedachtengang in dit leven.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/het-geluk-van-het-leven-hangt-af-van-de-kwaliteit-van-onze-gedachten.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Het Geluk van het Leven Hangt af van de Kwaliteit van Onze Gedachten

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen