Het Grootste Geschenk dat we Kunnen Weggeven aan Iemand is Onze Tijd

 

Veel dingen in ons leven zijn gerelateerd aan precisie en tijd.
En tijd is een kostbaar iets en onbetaalbaar als we het te kort komen.
Tijd is ook iets dat we nodig hebben om plezier door te brengen met elkaar.
De belangrijkste persoon in ons leven willen we graag alles geven vanuit ons hart maar zonder tijd zijn deze dingen allemaal onmogelijk.
Maar als we al met hun samen zijn is de liefde al genoeg en hebben we geen materialistische dingen nodig alleen de tijd die we met hen samen kunnen doorbrengen geeft al een zeer fantastisch en tevreden gevoel.
De tijd die we samen kunnen zijn met onze geliefde is niet in geld uit te drukken en geeft ons een overweldigend gevoel en de tijd verstrekt deze belevenis.
Als we tijd kunnen geven en besteden die beperkt is aan onze geliefden en mensen die we respecteren is dit al een groot geschenk vanuit het hart.
Als anderen dan ook nog eens onze tijd respecteren en waarderen zullen we een vereerd gevoel hebben en weten dat we onze tijd goed besteed hebben.
Want het grootste geschenk op aarde is de tijd die we in vrede kunnen doorbrengen met elkaar.
Geef elkaar de ruimte en tijd het is zo deprimerend om onze tijd niet positief te verbruiken dus maak een verandering en gebruik het met volle tevredenheid.
Tegenwoordigetijd is wat telt voor vreugde en verledentijd is een verlangen dat komt nooit meer terug met dezelfde gebeurtenis.
Besteed onze tijd goed en nuttig, want voor we het weten is het voorbij.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/het-grootste-geschenk-dat-we-kunnen-weggeven-aan-iemand-is-onze-tijd.html

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Het Grootste Geschenk dat we Kunnen Weggeven aan Iemand is Onze Tijd

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen