Het Grootste Succes van het Leven is Ons Geluk

 

Allemaal streven we naar succes en geluk in ons leven, maar niet iedereen is gelukkig met zijn leven.
Sommige hebben succes in een bepaalde cirkel maar zijn niet tevreden met hun zelf en de omgeving waar ze het hebben gehaald.
Een ander heeft successen behaald waar een ieder trots op zou zijn maar heeft regelmatig relatie problemen dus in het geheel niet gelukkig.
En zo zijn er nog wel honderd voorbeelden op te schrijven, maar dat gaat ons niet uit de problemen helpen om iets op te lossen.
Geluk is hetgeen wat wij allemaal nodig hebben in ons bestaan op deze wereldbol en dat begint al vanaf onze geboorte.
Worden we geboren in het juiste land met welvaart, hebben we de beste Ouders met genoeg educatie en financiële middelen om de extra’s in het gezin makkelijk te kunnen geven en ons te leren zowel om ons te onderhouden.
Komen we in aanraking met de juiste personen tijdens onze kinderjaren en kunnen of willen we goed leren voor een juiste richting met een goede toekomst.
Hebben we de aanleg voor hetgeen we graag willen gaan doen in de toekomst en is de kans van slagen ook boven het gemiddelde.
Zijn we erg tevreden met de gekozen richting en omgeving waar wij ons nu bevinden en geeft dat ons het geniale gevoel vanuit het hart.
Ontmoeten we de perfecte persoon waar we ons leven mee willen delen en kunnen wij en zij voldoen aan de verwachte eisen van onze relatie.
Het zijn allemaal factoren die met geluk te maken hebben om op het juiste moment met de precieze tijd op een bepaalde plaats te zijn.
Een ontmoeting plaats vind  en daar op dat moment een beslissing te kunnen maken met iets wat het geluk in ons leven word.
Het is de plaats en het moment met het geluk daar te zijn waardoor er iets veranderd wat ons het success geeft om gelukkig te zijn.
En het grootste geluk is als alles succesvol en soepel verloopt met wederzijds respect voor elkaar.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/het-grootste-succes-van-het-leven-ons-geluk.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Het Grootste Succes van het Leven is Ons Geluk

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen