Het is een Tijdloos Juweel om die Mooie Momenten uit het Verleden in Onze Gedachten te Onthouden

 

De klok tikt en de tijd loopt sneller vooruit dan wij willen, iedere seconde telt en die bestaan uit goede en slechte tijdstippen met vreugde en verdriet.
Waar wij niet altijd te serieus mee moeten zijn en er niet met vol verstand over moeten nadenken, want dat zou ons levensritme kunnen verstoren en de levensoriëntatie beïnvloeden.
Het is al een gehele belevenis om hier op deze aardbol aanwezig te zijn waar we soms van de ene verbeelding in de andere komen te staan door excentrieke gebeurtenissen.
Vreugdevolle ogenblikken waar we schateren van het lachen is iets waar iedereen plezier aan beleeft dus daar zijn wij bijna allemaal naar opzoek.
Maar het leven is nu eenmaal niet alleen divertissement en kent zijn pieken en dalen waar wij tussenin de balans moeten vinden om daar gelukkig en tevreden mee te zijn.
Iedereen moet zich daarin schikken en zichzelf een goedkeuring geven dat het leven zo in elkaar zit en dat alles daarop gebaseerd is, en dat er niet altijd een feeststemming kan zijn.
Desniettegenstaande zullen wijzelf de stemming kunnen bepalen door alles positief te blijven inzien en van alle wederwaardigheden en avonturen van het leven iets te leren.
Zodat we kunnen gaan houden van de liefdevolle momenten en de plezierige ogenblikken kunnen waarderen, daardoor voor alles het onderscheid ontdekt hebben.
De gewichtigheid en betekenis van het leven door de harde kern te bespeuren en de dynamische gevoelens daarvan onder controle te houden zoals te respecteren.
Onze grootste moeite zal zijn om de balans in ons geheugen te vinden om de mooiste momenten te onthouden en de minder goede te vergeten en voorbij laten gaan.
Ons verleden is voorbij en zal in tijd nooit meer terug komen, maar het is een tijdloos juweel als wij alle mooie en plezierige momenten alleen nog maar in onze gedachten zouden kunnen herinneren en daarop verder jouïsseren in ons leven.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Het is een Tijdloos Juweel om die Mooie Momenten uit het Verleden in Onze Gedachten te Onthouden

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen