Het is niet Mogelijk om te Vallen als we niet Klimmen, Maar het zal Zinloos zijn als we Ons hele Leven op de Grond Blijven

 

Vooruitgang is toch wat we allemaal willen in het leven?
En het zou mooi zijn als wij daar niet al teveel moeite voor hoeven te doen en dat alles ook nog eens perfect zou verlopen zonder problemen.
Maar dat zou een droom zijn en die komen bijna nooit uit dus het is beter om daar niet aan te denken en onze instelling er volledig op afstemmen dat wij moeten afzien met zweet en tranen om iets te bereiken.
Het zal vallen en opstaan worden met hoogte punten en diepe dalingen zodat wij in gedachten zullen krijgen, waarom dit bij ons moet voorvallen, want bij anderen zien we succes.
Dit is vaak omdat wij nooit de achterliggende feiten bij anderen kunnen zien en succes meestal word getoond aan de buitenwereld en tegenslagen zoveel mogelijk worden verborgen gehouden.
En dat is ook te begrijpen, want dat zou geen goede reclame aan een toekomstige en welvarende reputatie bijdragen.
Blijf altijd streven naar verbeteringen en bij falen de moed nooit opgeven maar het zien als een onderrichting om ons moraal te versterken en perfectioneren.
Vaarwelzeggen tegen hoop en de ontwikkelingsgang van onze toekomstplannen zou een verstandeloze beslissing zijn en erop wijzen dat we niet intelligent meer kunnen nadenken.
Want zonder perspectief en niet te werken naar een betere bestaanskans is ook geen goed vooruitzicht en een standpunt zonder mentaliteit, probeer iedere kans en mogelijkheid te grijpen.
Ons hele leven op het zelfde niveau te verblijven zal ook zinloos zijn en gaan vervelen op de lange duur dan is het beter om te klimmen en misschien te vallen waarna we weer de geesteshouding moeten hebben om verdere ontwikkelingen weer aan te gaan voor rectificatie.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/het-is-niet-mogelijk-om-te-vallen-als-we-niet-klimmen-maar-het-zal-zinloos-zijn-als-we-ons-hele-leven-op-de-grond-blijven.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Het is niet Mogelijk om te Vallen als we niet Klimmen, Maar het zal Zinloos zijn als we Ons hele Leven op de Grond Blijven

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen