Het is Soms Goed om een Realistische Overweging te maken over het Goed en Fout.

 

Ons dagelijkse leven is soms zo’n routine geworden dat wij er regelmatig niet meer bij stil staan door de drukte en haast die wijzelf creëren.
We vergeten onze gezondheid en zijn maar bezig met verbeteringen en presteren voor een goede toekomst met vreugdevolle gevoelens.
Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend op een gegeven moment doordat wij precies weten wat en waar wij mee bezig zijn zoals constant zoeken naar verbeteringen en snellere methodes.
Want daar is waar het om draait in de wereld snelheid om tijd te winnen en de beste kwaliteiten om te kunnen concurreren tegen anderen met de meeste opties.
De keuze die anderen moeten kunnen maken moet overweldigend zijn en eerder overdadig dan te weinig,want dat kan altijd aangepast worden naar minder.
Maar het ogenblik dat wij niet veel functies aan te bieden hebben is het moeilijker om uit te breiden naar meer en hebben we een probleem als daarom gevraagd word.
Het grootste probleem is nu dat er gegadigde personen zijn die eerder voor snelheid kiezen dan voor kwaliteit en dit maakt alles van kwaad tot erger.
Een opbouwende goede reputatie is voor hun niet meer belangrijk en de grootste vijand van dit is geld iets waar zij eerder voor kiezen dan een uitstekend product te produceren.
De mensheid en de maatschappij dienen voor vervolmaking is geheel niet interessant voor hen, zoveel mogelijk geld verdienen in een zo kort mogelijke tijd is het doel.
Als ze daardoor schade moeten aanrichten aan anderen of het milieu is maar een bijzaak voor hun, daar word niet eens over nagedacht of bij stil gestaan, de dollar tekens tellen.
Innerlijke vrede zullen sommigen daar zelfs ook nog bij hebben, want dat is hun levensstijl, maar innerlijke rust dat zal hun nooit gegund worden, doordat er altijd slachtoffers en vijanden zijn.
Daarom is het altijd verstandig om een goede en realistische overweging te maken tussen goed en fout handelen voor een ontspannen toekomst in vrede en met voorspoed.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Het is Soms Goed om een Realistische Overweging te maken over het Goed en Fout 5 June 2015

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen