Het leek eerst onmogelijk maar het is bestaanbaar gemaakt

Het leek eerst onmogelijk maar het is bestaanbaar gemaakt

 

Het leek eerst onmogelijk maar het is bestaanbaar gemaakt

 

 

We leven in een universum dat binnen dergelijke haalbare tijd bijna alles mogelijk is, alleen naar boven vallen is nog niemand gelukt.
Maar vrijwel alles wat wij in onze gedachten hebben kunnen we volbrengen tot in de realiteit met trots.
Door de nieuwe technieken en strategieén is enigzins ieder doel haalbaar en bereikbaar voor een geprononceerde prijs en tijd.
De toepassingen in de technologie zijn oneindig geworden en daarmee word het onmogelijke mogelijk gemaakt in een tijdsbestek.
Technisch en praktisch is er ontzaglijk veel veranderd in de loop der jaren door de onmetelijke en gigantische hulp van computer software.
Onuitvoerbaar, zouden ze eigenlijk al uit het woordenboek kunnen verwijderen, want u met deze ontwikkeling vooruitgang is alles haalbaar.
Ergens in of op onze wereld loopt er altijd wel een genie rond die de juiste formule of constructie in zijn gedachten heeft.
Wat vandaag in onze gedachten opkomt zijn anderen misschien al jaren eerder mee aan het werk gegaan.
Terugdenkend in de tijd en de vergelijking met nu is een ongelofelijk groot verschil, vergelijk alleen maar de infrastructuur in onze geboorteplaats..
Het is gewoonweg fabelachtig hoe snel onze waardevolle tijd voorbij gaat en vanalles waarmee wij weer in aanraking komen overtreffend veranderd blijkt te zijn.
En er lijkt geen einde aan te komen het blijft maar doorgaan, iets wat eerst uitgesloten was word nu aan de lopendeband gemaakt.
Er zijn alleen maar ontwikkelingen aan de gang met een progressie, het lijkt wel of er geen beperkingen meer zijn.
De infrastructuur en architectuur, weg en groenvoorzieningen, noem het maar op, er is voortdurend een ontplooiing met een vooruitgang.
Soms lijkt het wel of we in een sprookjeswereld leven waar alles in te zien is, ook wat we eerst in documentaires en films zagen is nu realiteit geworden.
Iedere keer maar weer vaststellen dat er waarheidsgetrouw niets meer ondenkbaar is en tekenfilms zich ontwikkelen tot feitelijkheden.
Ons leven is in het onmogelijke waar alles wordt mogelijk gemaakt door de mensheid.
Eenieder die capaciteiten bezit, geen angst tussen zijn oren heeft en wil leren om vooruitgang te behalen kan zijn grenzen verleggen.
Het leek eerst onmogelijk maar het is bestaanbaar gemaakt door een mens zijn wijsheid.

 

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid

 

auteur © Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen @janjansenpoetry @77jjeb www.auteur.janjansen.guru

 

Save

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen