Het Leven is als een Reuzenrad, als We van Tevoren Niet op de Bodem Starten kunnen We de Top Nooit Bereiken

 

Het leven is vol van uitdagingen, overwinningen op onszelf en neerslagen die zich continu blijven herhalen als in de cirkel van het reuzenrat.
Ons leven zal gewoon blijven draaien, dus we gaan op en neer in dezelfde cirkel, wees niet ongerust omdat we er niet zullen verblijven voor altijd.
Geef onszelf de kans en stap in de eerste rit om de top te bereiken, want zonder actie zal het voor altijd onmogelijk zijn om resultaten te behalen naar de top.
Alles zal altijd onvoorspelbaar zijn in het leven, want hoop is geen zekerheid maar geeft wel een optimistisch gevoel.
Van daaruit kunnen we entourage krijgen en enthousiasme opwekken om voor de top plaatsen te gaan.
Ben altijd positief over de dingen die we doen dat geeft ons doorzettingsvermogen meer kracht en plezier in de dingen waar we mee bezig zijn.
Als we gaan houden van hetgeen waar we mee bezig zijn kunnen we sneller prestaties leveren doordat we er alle tijd aan willen besteden om succesvol te zijn.
Een terugslag zal ons er niet van weerhouden om gewoon door te gaan en er meer energie in te steken om het weer goed te maken.
De moed zullen we dan ook nooit verliezen om op te geven, maar juist in onszelf geloven en steeds weer verbeteringen aanbrengen om te voldoen aan de wensen van anderen.
Zo mogen we rekenen op vooruitgaande stappen in de goede richting en zal de top van succes in zicht zijn.
Want niet geschoten is altijd mis, en door geen plaats te nemen in het reuzenrat zullen we nooit het mooie uitzicht van de top kunnen zien.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/het-leven-is-als-een-reuzenrad-als-we-van-tevoren-niet-op-de-bodem-starten-kunnen-we-de-top-nooit-bereiken.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Het Leven is als een Reuzenrad, als We van Tevoren Niet op de Bodem Starten kunnen We de Top Nooit Bereiken

 

Picture

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen