Het Leven is Altijd Vol Verrassingen

 

Er gebeuren altijd verrassingen in het leven die we niet goed een plaats kunnen geven en hebben ons doen verbazen.
Dat is ook de leuke kant van het bestaan op deze wereld, dat we eigenlijk de avonturiers zijn van ons eigen leven, we weten nooit wat er gaat gebeuren.
We willen graag een stabiel leven maar er kan ieder moment een verassing komen met een overweldigende verbazing.
Iedereen wil natuurlijk altijd een positieve verrassing meemaken maar helaas zijn er ook negatieve dingen met een verbazingwekkend effect.
Het onbegrijpelijke kan gebeuren en werkelijkheid worden waardoor we erdoor verrast worden en het dan ook nog moeten begrijpen om het te accepteren.
Als we vandaag problemen hebben en er geen oplossing voor vinden geef de hoop nooit op, want er zal altijd een verassing komen met een oplossing.
Iets waarover we denken dat het onbereikbaar is voor ons kan zomaar bereikbaar zijn en dat zal een gehele verassing zijn maar wel haalbaar als we maar blijven doorzetten.
Ons doorzettingsvermogen kan voor eindeloze verassingen zorgen en meer moed verzamelen met nieuwe ideeën, omdat wij onszelf overwinnen met een gehaalde prestatie.
Probeer een geregeld en stabiel leven te leiden maar een positieve verassing is altijd welkom in ons leven.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/het-leven-is-altijd-vol-verrassingen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Het Leven is Altijd Vol Verrassingen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen