Het Leven is een Echo, wat we Versturen zal Uiteindelijk  bij Ons Terug Komen

 

Alles is een kwestie van tijd in ons leven, het is aan onszelf en de mogelijkheden hoe sneller het zal gaan.
Als wijzelf geen inzet tonen van goede wil en respect, wat willen we dan terug verwachten?
Het is geven en nemen in het leven, geef respect om het terug te nemen.
Er zullen altijd uitzonderingen zijn die in onze levensloop zullen passeren maar hou die dan ook niet tegen en laat ze zo snel mogelijk voorbij gaan.
Geef die personen geen aandacht en als we niet anders kunnen ben dan vriendelijk en zeg of doe alleen maar het noodzakelijke, maar vermijden is het beste om te doen kunnen we ons eigen ook niet in de nesten werken.
Vriendelijkheid maakt de mens, ben eerlijk en rechtvaardig en geef anderen de kans om zichzelf te zijn.
Forceer nooit dingen, want als het voor ons bestemd is zal dat ook zo zijn.
Blijf onszelf, netjes en vriendelijk met een helpende hand als dat in het vermogen is.
Als we onze mond de woorden van ons hart gevoel laten uitspreken zullen we vaak in confrontaties de strijd moeten aangaan, probeer ons te beheersen en een balans daarin te vinden.
Emoties lossen geen problemen op maar zijn onze innerlijke gevoelens en die moeten we onder controle houden voor een betere communicatie.
Het is allemaal gemakkelijker gezegd dan gedaan bij een slechte ervaring maar het is een feit dat het ons karakter ten nadelen verandert met verdriet.
Geef elkaar de ruimte en ben die vriendelijke respectvolle persoon met dat optimistische karakter die in al de foute ervaringen het positieve ziet.
Die blijft lachen ook bij tranen van verdriet en daardoor zijn eigen leven en dat van anderen een stuk aangenamer maakt.
Wees die echo verstuur en verspreid al het goede in de wereld om het uiteindelijk als een boemerang effect het zelfde weer terug te verwachten

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/het-leven-een-echo-wat-versturen-zal-uiteindelijk-bij-ons-terug-komen.html

 

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Het Leven is een Echo, wat we Versturen zal Uiteindelijk  bij Ons Terug Komen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen