Het Leven is een Kostbaar Geschenk voor Ons, Koester Daarom Elke Minuut

 

Soms beseffen we niet hoe belangrijk het is om ons lichaam goed te zorgen en hoe we ermee omgaan.
We eten, drinken of doen weleens ongezonde dingen waardoor de functies in ons lichaam aangetast worden en op de langere duur er een andere werking word gekweekt.
Waardoor we op latere leeftijd of eerder daar problemen van gaan ondervinden, dit is afhankelijk van hoe onze lichamelijke genen en bacteriën zijn opgebouwd en weerstand kunnen bieden.
We nemen soms onnodige risico’s waardoor ons leven in gevaar kan komen en staan er dan niet bij stil dat het drastische gevolgen kan hebben met een levenslange handicap.
Waarmee we onszelf en anderen veel verdriet doen door de verkeerde afloop met fatale uitwerkingen.
Ook kunnen we daarmee problemen creëren die onnodig zijn en een geheel andere wending geven aan ons leven met een gehele andere toekomst.
Dat we niet meer instaat zijn om bepaalde dingen te doen die zo belangrijk voor ons waren en vreugde brachten.
Daarom is het verstandig om altijd goed na te denken of de gevolgen het waard zijn als we bepaalde risico’s nemen.
En dit een verkeerde inbreuk in ons leven kan geven met een ander aspect als dat wij het ons hadden voorgesteld om blij mee te zijn.
Respecteer dat ons leven een kostbaar geschenk is als alle lichaamsdelen goed werken en weet dat wijzelf een grote invloed hebben om dat instand te houden dus koester door dit iedere minuut met zorgvuldigheid en volledig verstand te aanvaarden.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/het-leven-een-kostbaar-geschenk-voor-ons-koester-daarom-elke-minuut.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Het Leven is een Kostbaar Geschenk voor Ons, Koester Daarom Elke Minuut

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen