Het Leven is een Puzzel, alle Stukjes Moeten op zijn Plaats vallen om het Geheel Compleet te Maken

 

Ons leven bestaat uit zoveel verschillende faciliteiten dat het niet gemakkelijk is om 100% gelukkig te zijn, want er is altijd wel iets om ons zorgen over te maken.
En dat moeten we kunnen accepteren en er tevreden mee zijn om ons honderd procent gelukkig te voelen met een gemeende glimlach.
We kunnen een perfectionist zijn in het leven maar niemand is perfect en dingen gaan nu eenmaal verkeerd en daar moeten we mee leren leven en kunnen aanvaarden.
In ons levenspad is het niet gemakkelijk om alle puzzel stukjes te vinden om het ultieme geluk en blijdschap te ontmoeten er zullen meestal stukken komen en verdwijnen.
Maar de levenspuzzel geheel compleet is excentriek en dat is dan meestal voor velen ook niet levenslang , we moeten ook niet teveel eisend zijn en proberen realistisch te denken.
Tevreden zijn met wat we alreeds hebben is erg goed en dat dan proberen uit te breiden is een aangenaam gevoel en kan onze waardering beïnvloeden en genoegdoening volbrengen.
Diegenen die een levenspuzzel compleet hebben weten te maken zijn een lot met een hoofdprijs uit de loterij en mogen zich de uitverkoren noemen.
Dan zijn alle stukjes op de juiste plaats gevallen en is hun leven absoluut compleet en volslagen van blijdschap en geluk.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/het-leven-is-een-puzzel-alle-stukjes-moeten-op-zijn-plaats-vallen-om-het-geheel-compleet-te-maken.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Het Leven is een Puzzel, alle Stukjes Moeten op zijn Plaats vallen om het Geheel Compleet te Maken

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen