In het leven word U niet altijd een Tweede kans gegeven

 

In het leven is het vallen en op staan en het is beter om daarvan te leren en dit verbeteren.
Kansen krijgen is een ontmoeting op een bepaald tijdstip of plaats met iets dat Jouw leven verbetert.
Dan is het aan Jou om in die seconde de beslissing te nemen om de kans te nemen of te wachten op een betere kans, tenminste dat is in onze gedachten.
Maar kansen zijn er niet zo veel in een mensen leven dus of er nog een Tweede en betere kans komt zal de toekomst ons leren.
Zakelijk kansen krijgen is een creatie van geluk om aanwezig te zijn op dat moment als er word gesproken over dat bepaalde onderwerp waar jij alle kennis en praktische ervaringen van hebt en er dan  over mogelijkheden of zaken gediscussieerd word.
Op die momenten is het ook een kans om zo snel mogelijk te kunnen reageren met de juiste informatie en uitleg zo dat er direct word begrepen dat jij weet waar je over praat en ook meteen een gecalculeerde prijs kunt vertellen die is gerealiseert onder de markt waarde op dat moment.
Dat geeft ons dan de kans om die kans ook te benutten met een verbetering van onze levens behoeften.
Want meestal komt deze kans geen Tweede keer meer terug en is die eenmalig.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/het-leven-geeft-jouw-niet-altijd-een-tweede-kans.html
Lees Meer Gedichten…….

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - In het leven word U niet altijd een Tweede kans gegeven

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen