Het Leven heeft Geen Script die naar Behoren kan Worden Uitgevoerd zoals bij Elk Plan, Dus wees Voorbereid

 

Er is niets zo veranderlijk als Ons eigen Leven voordat we het weten zijn er al veranderingen aangebracht door wetten en regels of anderen.
Iedere dag kunnen we weer opnieuw verrast worden door iets waar niet op gerekend was.
De meeste dingen zijn we al gewoon dus het is standaard geworden en behoord tot ons dagelijkse leven maar eigenlijk is het een eindeloze strijd.
Als we na onze jeugd voor onszelf moeten gaan zorgen is daar een inkomen voor nodig om alles te bekostigen.
Wanneer we zonder werk of inkomen komen te zitten gaan we in de sociale dienst als we een nieuwe baan hebben is dat weer over en kunnen we weer voor onszelf zorgen.
Maar het lijkt wel met alle regels, wetten en kosten dat we in een cirkel zijn terecht gekomen en daar zo snel mogelijk weer in terug moeten belanden zonder geld.
Veel dingen zijn tegenwoordig zo gecompliceerd dat we zonder hulp bijna geen uitweg meer weten en zo onbewust in de problemen komen door gebrek aan kennis.
Zonder dat wij daarvan op de hoogte zijn ( gebracht ) kunnen er aanpassingen worden uitgevoerd die een invloed kunnen hebben op waar wij mee bezig zijn.
Indien wij dat niet opvolgen worden wij daar mee belast en vervolgens voor vervolgd, daarmee ontstaan de eerste problemen, want het is onze verantwoordelijkheid.
Dan gaat het balletje rollen, want waar we normaal mee bezig zijn in het dagelijkse leven word dan in de wachtkamer gezet, want de problemen hebben de prioriteit.
Om ons dan te redden uit deze situatie vergt veel energie en tijd met als eindresultaat waar alles om draaide ook nog eens financieel verlies.
In het leven zijn we bijna verplicht voor zelfbescherming om op alles voorbereid te zijn, want van het leven is er geen script of plan zoals in een film maar worden we steeds weer geconfronteerd met de harde waarheid.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/het-leven-heeft-geen-script-die-naar-behoren-kan-worden-uitgevoerd-zoals-bij-elk-plan-dus-wees-voorbereid.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Het Leven heeft Geen Script die naar Behoren kan Worden Uitgevoerd zoals bij Elk Plan, Dus wees Voorbereid

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen