Het Leven is als een Doolhof, bij een Verkeerde Beslissing Komen we er Niet.

 

Het leven geeft ons vele kansen met oneindig veel mogelijkheden maar we moeten wel zelf de juiste weg creëren om op dat doeltreffende punt uit te komen wat het leven zal verbeteren.
Er zijn verschillende invalswegen net als bij een doolhof om daar te komen maar een verkeerde beslissing zal ons nergens brengen en alleen maar veel ergernis geven en tijd doen verliezen.
De volhouders zullen blijven zoeken naar dat belangrijke punt en door hun doeltreffende doorzettingsvermogen een grotere kans maken om daar te geraken maar kunnen ook falen.
Blijven volharden aan een droom of wens om daar te geraken geeft hen de moed om te blijven proberen en het zoeken niet op geven, maar door gaan met de hoop en vastberadenheid om het ooit eens te zullen bereiken.
Door het leren van de vereiste kennis en de praktische ervaringen zullen zij vorderingen maken die hen dichter bij hun doel zullen brengen en het geloof erin doen vermeerderen.
Tegenslagen door hindernissen accepteren zij door daar positief op te reageren en met een geschikte oplossing daar mee voor de dag te komen, om de reis naar het doel verder voort te zetten met een nog sterkere wilskracht.
Als wij een richting en doel hebben maar het te bereiken einddoel niet in zicht hebben kan dat onzekerheden creëren die we moeten overwinnen door ons sterke karakter te tonen.
Iedereen is vaak veel sterker en meer begaafd dan wij soms denken en dat zal blijken als we in een positie of situatie komen dat er keuzes gemaakt moeten worden en daartoe dan gedwongen worden.
Wat moeten we dan doen naar, links, rechts naar beneden of omhoog is dan een vraag die in onze gedachten een belangrijke rol zal spelen en uiteindelijk de perfecte of niet direct slagende beslissing teweeg brengen.
Op dat moment zullen we nooit weten en alleen maar hopen dat wij de juiste beslissing hebben genomen in het doolhof op weg naar het toekomstgerichte punt voor onze welvaart.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Het Leven is als een Doolhof, bij een Verkeerde Beslissing Komen we er Niet

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen