Het Leven is als Varen in een Oceaan, we Moeten altijd Voorbereid zijn op Onvoorspelbare Golven of Stilstaand Water

 

Er is zijn maar twee dingen in het leven dat we op zeker weten, en dat is dat we geboren zijn en dat daar op één dag een einde aan komt alles wat daar tussenin gebeurd is onzeker.
We kunnen een standaard leven hebben waar alles goed in geregeld is en we daar aan gewoon geraakt zijn, maar iedere dag kan er een nieuwe verassing gebeuren.
Daarvoor is niemand uitgesloten, want we zijn allemaal gelijk en een ieder van ons is verbonden aan deze risico’s waar in feite niemand op zit te wachten maar het is de realiteit.
Daarom is het zo belangrijk om positief te blijven in iedere omstandigheid, want goede tijden worden opgevolgd door slechte en hopeloze periodes door uitstekende waarbij we dan denken wat is het leven toch mooi.
Alles heeft met elkaar te maken de financiële kanten en de emotionele tijdsbestekken met verdriet en pijn, iedereen heeft daarmee te maken hoe goed of moeilijk we het ook hebben.
Vreugdevolle momenten daar moeten we gewoon intens van genieten en dankbaar voor zijn evenals dat we moeten beseffen dat alles slechter had kunnen zijn, we hopen toch altijd op beter?
Tijden van rust en vrede daar wil iedereen een contract voor tekenen, maar het leven is nu eenmaal realtime en geen film waar alles gaat volgens het script.
Ieder ogenblik kunnen er dingen gebeuren waar niemand op gerekend of aan gedacht had dat zijn gewoon de consequenties van het dagelijkse leven.
Vandaar dat wij ons altijd moeten realiseren in het leven,  dat we voorbereid zijn op  onvoorspelbare golven opgevolgd door stilstaand water of omgekeerd, het is varen in een grote oceaan waar alles denkbaar is.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/het-leven-is-als-varen-in-een-oceaan-we-moeten-altijd-voorbereid-zijn-op-onvoorspelbare-golven-of-stilstaand-water.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Het Leven is als Varen in een Oceaan, we Moeten altijd Voorbereid zijn op Onvoorspelbare Golven of Stilstaand Water

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen