Het Leven is een Veel te Kort om in een Verkeerde Richting te Gaan

 

Iedereen bepaalt in zijn eigen leven welke richting de beste is voor een goede loopbaan.
Maar velen onderons maken een verkeerde beslissing door de omstandigheden waarin ze op dat moment in verkeren.
Hebben de verkeerde mensen leren kennen en maken een te snelle beslissing doordat deze personen ons op een andere gedachten hebben weten te brengen.
Ons gevoel is aangetast in de goede of slechte zin en daarop nemen we een overhaaste beslissing wat fataal voor ons kan zijn.
Dus denk altijd eerst 10 keer na voordat we iets doen, geef onszelf en een ander geen kans om ons in een positie te brengen die ten nadelen is.
Waar we dan later spijt van hebben maar dat is al te laat want het kwaad is al geschied en niet meer terug te draaien naar het goede.
We gaan dan veel tijd verliezen om onze goede naam weer dezelfde roem terug te geven in de maatschappij en dat zou zonde van ons leven zijn.
Het leven is te kort om fouten te tolereren die ons een positie gaan geven die we niet verdienen.
Eerlijkheid zal altijd winnen van het kwade maar de verloren tijd om de waarheid te achterhalen zullen we nooit meer terug winnen of terugkrijgen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen  

http://gedichten.easybranches.com/het-leven-is-een-veel-te-kort-om-in-een-verkeerde-richting-te-gaan.html  
Lees Meer Gedichten…….

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen -  Het Leven is een Veel te Kort om in een Verkeerde Richting te Gaan

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen