Het Leven is Net als een Echo, wat wij Versturen, zal Terug Komen

 

Als we jong zijn word ons al geleerd door onze ouders welke boodschap wij moeten versturen door de wereld.
Naarmate we ouder worden en meer levenservaring hebben passen wij die zelf aan naar een verminderende of betere boodschap.
Ons gedrag naar anderen is het zelfde als een boemerang wat we naar hun gooien zullen we ook altijd terug ontvangen.
Wie goed doet zal ook goedheid terug ontvangen en iemand die een slecht gedrag heeft en anderen benadeeld met voorbedachte raden zal daar ook op afgerekend worden.
In het leven krijgen wij wat we verdienen en als we in een bepaalde gemeenschap leven zal daar ook van mond tot mond over worden gesproken.
En dat gaat als een lopend vuurtje en verspreid zich snel ten goede of ten nadelen.
Er kunnen altijd onbegrip situaties zich voordoen of met verschillende talen communiceren die we niet geheel onder controle hebben en dan met vertaal programma’s werken die nog niet correct een vertaling weergeven.
Maar als we dan met elkaar overleggen en vragen wat er eigenlijk bedoeld word komen we altijd tot een goed resultaat.
Tenminste als we daar de kans voor krijgen en hebben , want sommige mensen begrijpen iets verkeerds en gaan gelijk conclusies trekken die vaak een negatieve uitwerking hebben.
Terwijl het vaak niet zo bedoeld is maar er een communicatie stoornis is.
Iemand die goede bedoelingen in het leven heeft neemt daar ook de tijd voor om het correcte wat er bedoeld word weer te geven.
Sommigen zullen daar de tijd niet voor hebben omdat ze een druk levensbestaan hebben en daar moet ook begrip voor zijn en hopen dat ze niet veroordeeld worden.
Maar personen die anderen helpen zullen zelf ook altijd geholpen worden.
Er zou niets mooiers in de wereld zijn als we elkaar allemaal zouden helpen met een vriendelijke lach  en een eerlijk  positief karakter.
Dan zouden we allemaal in een echo leven waar we alleen maar het goede en positieve van de mens zouden blijven ontmoeten.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/het-leven-is-net-als-een-echo-wat-wij-versturen-zal-terug-komen.html

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen -  Het Leven is Net als een Echo, wat wij Versturen, zal Terug Komen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen