Het Leven is Net als Fietsen, we Moeten Blijven Bewegen om in Balance te Blijven

 

Vandaag de dag word het steeds moeilijker om ons te handhaven  in deze maatschappij.
Waar iedereen steeds meer egoistisch aan het worden is waardoor respect en waardering voor anderen achteruit gaat.
Maar we moeten ons eigen daardoor niet laten beïnvloeden en ook geen karakter verandering ondergaan en het zeker niet aanpassen aan de tegenwoordige tijd.
Maar gewoon ons zelf blijven met goede manieren en vriendelijke uitspraken.
Zeer zeker niet ons geduld verliezen en kwaad met kwaad willen vergelden, want dat gaat ons alleen maar in de problemen brengen en ons leven uit balans brengen.
Dat zou een erg verkeerde stap zijn en het is een richting waar wij niet mee opgegroeid zijn dus zeer onverstandig en daarna meerdere stappen zullen dus fataal aflopen voor ons.
Daarom verlies geen balans en blijf gewoon door fietsen op dezelfde fiets en vermijd vervelende of agressieve personen en verlies geen directie en ga ons eigen leven.
Laten we de verstandigste wezen en laat ons niet meeslepen met de slechte gewoontes van anderen en blijf sociaal tegenover onze medemensen en vriendelijk.
Zodat we kunnen blijven fietsen op een weg waar we makkelijk kunnen bewegen en ons leven in balans blijft daardoor we iedere aanrijding kunnen voorkomen omdat we ons karakter onder controle hebben.
We de fiets omruilen voor een brommer om zo in het balans te blijven tussen kwaadaardig en vriendelijkheid en zo de vrede sneller te kunnen ontmoeten.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/het-leven-is-net-als-fietsen-we-moeten-blijven-bewegen-om-in-balance-te-blijven.html

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Het Leven is Net als Fietsen, we Moeten Blijven Bewegen om in Balance te Blijven

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen