Het Leven is Onmogelijk om Iedereen te Behagen, Omdat Ieder van Ons heeft zijn Eigen Waardigheid

 

Er zijn in het leven zo van die dingen die wij graag voor elkaar zouden willen krijgen maar die blijken onmogelijk te zijn.
Willen het graag iedereen naar hun zin maken en stellen ons zeer sociaal op in de maatschappij en proberen om aan ieders wensen te voldoen.
Alle leuke belevenissen die wij zelf meemaken of zien willen we graag met anderen delen zodat hun ook de mogelijkheid hebben om daar ook van te genieten.
Zijn blij als we hun op de hoogte hebben gesteld van de prettige gebeurtenis die we hebben meegemaakt en daarna een positieve reactie van hun terug krijgen en een dank je wel om het met  hun te delen.
Hebben dan een goed gevoel voor de goede daad die we verricht hebben tegenover een ander en hebben daar plezier in.
Maar het gebeurd ook dat hetgeen wat wij leuk vinden een andere persoon niet kan bekoren en het averechts werkt.
En dat is helemaal niet erg, want het is normaal dat we allemaal verschillend zijn en andere dingen leuk vinden of doen.
Maar we hebben in iedergeval de moeite genomen om iets waar wij een beter gevoel door hebben gekregen aan een ander bekent te maken in een positieve zin.
Voor ons had het een zeer positieve uitwerking en waren blij om deze ervaring mee te maken en hebben ervan genoten.
Terwijl een ander er de lol niet van inziet en het maar onzin vind en zo komen we dan tot de conclusie dat wij het niet iedereen naar de zin kunnen maken.
Het is wel waardig om er anderen van in kennis te stellen en is het aan hun de keus om zich te behagen of er zich van te distingeren.
Want om iedereen te behagen is onmogelijk doordat we allemaal verschillende interesses hebben.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/het-leven-is-onmogelijk-om-iedereen-te-behagen-omdat-ieder-van-ons-heeft-zijn-eigen-waardigheid.html

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen -  Het Leven is Onmogelijk om Iedereen te Behagen, Omdat Ieder van Ons heeft zijn Eigen Waardigheid

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen