Het Leven is niet Makkelijk als we Ervoor Kiezen om op de Moeilijkste Manier te Leven

 

We kunnen het leven zo makkelijk en moeilijk maken als we zelf willen, de keuze is aan onszelf.
Kunnen we onszelf aanpassen of gaan we tegen alles opstandig doen en negatief.
Zijn we positief ingesteld en proberen iedere voorkomende situatie rustig te overzien en op te lossen met een glimlach.
Of worden we agressief en gefrustreerd met negatieve gevoelens en maken we het probleem nog groter en gecompliceerder met later psychologische invloeden.
Als er zich een probleem voordoet is dat niet meer te voorkomen, want het is er al dus is het verstandiger om niet in paniek te raken maar juist ontspannen te blijven en onze hersens te laten werken voor het bedenken van een oplossing.
Maar sommigen maken het zich onbewust moeilijk door niet logisch na te denken en in paniek gaan handelen, dan gaat het eigenlijk al verkeerd.
Ze gaan meteen rechtsaf terwijl recht en door de kortste weg is, dit gebeurd door zonder na te denken en geëmotioneerd te reageren.
Waardoor onze houding veranderd en we een totaal ander mens zijn door de woede die dan opkomt in ons lichaam door frustraties.
Als wij deze eigenschappen bezitten is een verandering van onze houding een wijs besluit en moeten we iedere keer goed nadenken voordat we iets doen bij een woede aanval.
Paniekerig reageren zal alleen maar nadelige gevolgen hebben en word ook niet getolereerd door anderen die eerder schrikken dan dat ze het zullen begrijpen.
Probeer om alles onder controle te hebben er gaat altijd wel eens wat verkeerd en dat is al moeilijk genoeg als we dan ook nog eens verergert gaan reageren zijn we verkeerd bezig.
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan, geef onszelf de kans en beheers jezelf dat geeft ons meer positieve kansen in het leven.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/het-leven-niet-makkelijk-als-ervoor-kiezen-om-op-de-moeilijkste-manier-te-leven.html

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie #easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Het Leven is niet Makkelijk als we Ervoor Kiezen om op de Moeilijkste Manier te Leven

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen