Het Leven is te Kort om iets Doen dat niet van Levensverbetering is

 

Vaak willen we dingen doen waar plezier aan te beleven is en ons een goed gevoel geeft maar dat is niet altijd mogelijk.
Soms hebben we er geen tijd voor of niet de financiële middelen om het te doen maar in onze gedachten maken we er wel een voorstelling van om het te doen.
Als het steeds maar blijft herhalen in onze gedachten is het beter om een plan te organiseren om het toch te realiseren en laten plaatsvinden.
Want om ons constant met iets bezig te houden waar we niet vrolijk van worden en dit dag in te herhalen is geen vooruitgang van het leven.
Het leven moet gevarieerd zijn en dat zal ons ontspanning en andere gedachten geven waar nieuwe ideeën uit voortvloeien.
Die onze levensomstandigheden verbeteren en altijd maar weer positieve reacties gegeven door anderen dat ons leven goed geregeld is.
Maar daar kunnen we zelf alles aan doen door dingen waar wij niet tevreden mee zijn in te wisselen voor dat wat ons gelukkig maakt.
Dat is voor een ieder natuurlijk verschillend maar dat is iets wat wij allemaal ons eigen kunnen veroorloven en het gewoon moeten doen.
Blijf niet in dezelfde cirkel rondlopen als het ons humeur niet verbeterd en verander onze levensstijl net zo lang totdat we gelukkig zijn.
Ontmoet nieuwe mensen als de personen waar we nu mee omgaan geen goede keuze zijn en dat kan al een grote verbetering zijn.
Probeer die dingen te doen die constant in onze gedachten zijn maar er nog niet aan toegekomen zijn blijf er niet alleen maar aan denken.
Gelukkig zijn is een keuze die jij zelf kunt maken door veranderingen bij ongelukkig zijn.
Het leven is te kort om onze tijd te verspillen aan ongelukkig zijn, maak die verandering als dat nodig is.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/het-leven-te-kort-om-iets-doen-dat-niet-van-levensverbetering.html

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie #easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Het Leven is te Kort om iets Doen dat niet van Levensverbetering is

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen