Het Leven is te Kort om Zorgen te Maken voor wat Anderen Denken over Ons

 

Iedereen heeft een periode in zijn leven dat we er over nadenken hoe en wat anderen over ons denken.
Maar wat is er belangrijker als we zelf weten  wie we zijn, niemand betaalt onze onkosten en er zijn weinig personen die medelijden met ons hebben als het slecht gaat en nog minder die ons dan helpen.
Dus daar kunnen we geen brood mee kopen door daar tijd aan te verliezen wat anderen denken.
Een ander kan ons gelukkig maken maar dan moeten we er zelf wel eerst mee instemmen, dus in feite kunnen we alleen maar zelf het gelukkig zijn bepalen.
Het is ook onmogelijk om iedereen tevreden te stellen of gelukkig te maken dus moeten we datgene doen wat ons zelf gelukkig en tevreden maakt.
Zelf zullen we moeten bepalen wat het beste voor onszelf is en wij er een goed gevoel bij hebben.
Als we zelf niet voor ons eigen geluk gaan dan zal er niemand baat bij hebben, want als wij zelf niet gelukkig zijn hoe willen we het dan overbrengen op anderen.
En anderen zullen toch altijd wat te vertellen hebben over ons dus laat hun maar eerst naar hun eigen kijken voordat ze anderen veroordelen.
“Ieder huisje heeft zijn kruisje” heeft voor zeker ook invloed op hun.
Niemand zijn leven is perfect maar we kunnen wel het geluk zelf opzoeken door dat te doen wat onszelf plezier brengt en rust geeft.
Waar wij zelf tevreden mee zijn en ons blijdschap geeft.
Laat anderen maar praten het leven is te kort om daar aandacht en energie aan te verspelen en zal nooit innerlijke vrede geven.
Ieder moment dat wij ademhalen en weten dat we niemand kwaad doen en het beste voor hebben met anderen is een poging voor verbetering van de wereld.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/het-leven-te-kort-om-zorgen-te-maken-voor-wat-anderen-denken-ons.html

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie #easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Het Leven is te Kort om Zorgen te Maken voor wat Anderen Denken over Ons

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen